dijous, 24 de febrer del 2011

La Boqueria de Barcelona.



La Boqueria és un mercat municipal que està al paseig de la Rambla de Barcelona. Hi té més de 300 paradetes amb tot tipus d’aliments. D’aquestes 300 paradetes 66 són de fruita fresca i 6 són de fruita seca.

Hi ha molta varietat de fruita fresca, a totes les paradetes hi abunden els colors vius d’aquestes. Les paradetes tenen la fruita ficada com en piràmide, perquè es vegi bé. Gairebé totes tenen els plàtans penjats de dalt, potser només es una qüestió d’estètica o verdaderament hi ha un motiu per ficar-los així. Suposo que es evident que hi haurà fruites que sempre hi seran, però d’altres no, per tant els colors canvien, la posició...



De fruits secs sí que es veritat que hi abunda poc. hi ha diferents models de paradeta, una col·loca els fruits secs en piràmide, una altra té com una mena de aparador amb vidre on col·locar-los dins sense fer piràmides i les altres ho tenen en aparador, però com una “taula” sense vidre. A les paradetes, també pengen coses, com la fruita fresca.




L’informació l’he tret d’aquesta pàgina: http://www.boqueria.info/Cat/index.php

Les fotos són tretes de Google.

1 comentari:

  1. Bé, és un bon article. Tot i això i donat que estàs treballant l'arquitectura, hauria estat bé que mostressis més el mercat com a edifici.
    Ah! i recorda que google no "té" imatges, només és un cercador. Les imatges seran d'alguna altra pàgina...

    ResponElimina