Els alumnes: Brian, Sofia, Victoria, Laura i Carlos faran un treball de recerca sobre temes que giren al voltant de les fruites.
Context geogràfic
Context històric
Tradicions i costums
Arquitectura
Arquitectura
View more presentations from Prestatgeries de l'IES La Mar de la Frau
Escultura
La escultura
View more presentations from Prestatgeries de l'IES La Mar de la Frau
Fotografia
Fotografia
View more presentations from Prestatgeries de l'IES La Mar de la Frau
Literatura
Literatura
View more presentations from Prestatgeries de l'IES La Mar de la Frau
Pintures sobre les fruites: Cézanne i Arcimboldo
Bodegons espanyols
dilluns, 28 de març del 2011
Fruita Dessecada
La fruita dessecada és fruita fresca sotmesa a un procès d'assecat per tal de conservar-la. Popularment se la considera, tot i que estrictament no ho és, com a fruita seca, amb les avellanes, ametlles, etc. Algunes de les fruites seques més habituals són, per exemple, el raïm (que sec rep el nom de pansa), la pruna, l'albercoc, el dàtil o la figa.
Actualment és possible també trobar als supermercats goji i altres fruites del bosc, rodanxes de plàtan, dauets de mango, laminetes de coco, etc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
D'on has après aquesta informació? I la imatge, de qui és? A la etiqueta hi diu que és un article de "context geogràfic", quina relació tenen els fruits dessecats amb la geografia?
ResponElimina